Självklart fixar jag det!


När man just simmat över engelska kanalen och någon står på andra sidan och knuffar i en igen tillsammans med en anvil (vet inte det svenska ordet).. så kände jag mig igår. Och att jag precis hade suttit 3 timmar på en Arbeitsrechtsfrühstück hos vår advokatfirma hade inget med saken att göra. Inte mer än att jag med mina 20h i veckan hade behövt den tiden för annat arbete i alla fall.


Botaniska Trädgården

Botaniska Trädgården


IMAGE.JPG

Det går ju att konstatera att redan i dagsläget går det inte att fylla två heltidstjänster på en halvtidstjänst, inte heller med hjälp av en deltidsfrilansare (båda helt nya i deras uppgifter) och trots mina samtal med vår MD så är mitt kontrakt fortfarande inte justerat. Vårt möte igår avslutades med ”tja vår head of people i London är tydligen på semester nu och nästa vecka är jag i NYC så jag kan inte göra något commitment nu, men förresten, du ska vara ansvaring för koordinationen av årets Talent Development”. Jaha, under två månaders tid har mitt namn aldrig kommit upp i detta sammanhanget men nu ska jag tydligen fixa allt runt och en annan detalj, det ska vara gjort tills igår då hela processen, på ett globalt plan, börjar första april. Men givetvis fixar jag det! Så det har jag sett till att börja arrangera denna fredagsmorgonen, börjar närma mig slutet men har tagit fyra timmar än så länge (på min annars lediga fredag). Något som jag får ta upp på min Talent Development session helt enkelt! HoP ville att jag skulle göra en plan över vad jag skulle kunnat tänka ta över om vi justerade upp mina timmar, well. Kanske se till att jag inte går på övertid för att få gjort mina nuvarande arbetsuppgifter till att börja med. Nej, jag ska sluta beklaga mig och tjata för ni kan ganska sannolikt inte hänga med i hälften, behövde bara skriva av mig lite. Nu är det helg!


Påskdonande

Påskdonande


Stolt som en tupp kom hon ut från bageriet där hon beställt en breze och en krapfen och fått två pengar tillbaka (hon hade ”räknat” innan och kommit fram till att det skulle räcka och nog bli tre pengar över) 

Stolt som en tupp kom hon ut från bageriet där hon beställt en breze och en krapfen och fått två pengar tillbaka (hon hade ”räknat” innan och kommit fram till att det skulle räcka och nog bli tre pengar över) 


Förra helgen, sen började vi denna veckan med snö igen... 

Förra helgen, sen började vi denna veckan med snö igen… 

Annars då? Jo givetvis firande vi St Paddy´s Day för två helger sedan, Alva va mycket nöjd med hur mycket godis och andra saker som delades ut, mest över godiset! Slog mig att det den söndagen va 15 år sedan jag och co firade loss på Three Sisters i Edinburgh.. Det har varit vår och sen vinter och nu i helgen blir det vår igen. Vi har fångat 8 möss so far ute på vår terrass, låtit dem hållas under vintern, men nu har ungarna börjat flytta hemifrån och bygga bo i vårt grönsaksland – inte ok. Ska till Berlin och Wien under kommande månad för 1on1’s med våra anställda där. Över påsken har vi planerat in en liten mini-getaway till Garmisch med omnejd, ska bli väldigt skönt. Men förutom det så tror jag inte det är så mycket nytt, jag har mest däckat på soffan vid åtta om kvällarna


FullSizeRender.jpg


IMG_1941.JPG


IMAGE.JPG


FullSizeRender.jpg


IMG_1855.JPG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *