hej hå hej hå, zzz 🙂


Med lite enkel matte: 1/3 av personalstyrkan (lika många arbetsuppgifter), resande, sidoprojekt, mörka morgnar (samt allmänt tråkigt väder) och dagliga sysslor: är det inte svårt att komma fram till slutsatsen att det känns som att semestern hände för flera månader sedan – och inte bara för tre veckor sedan 🙂


Sista semesterdagen, en tur till Blindham BergTierPark

Sista semesterdagen, en tur till Blindham BergTierPark


Feeding Bambi

Feeding Bambi

Jobbet klarar jag givetvis galant, klagar bara inför rätt personer 😉 och har än så länge (första veckan in) lyckats få igenom både ett par processer, presentationer och genomfört de globala företaganden jag blivit bedd om. På måndag har jag bokat in ett möte med vår MD för att se var han vill att jag ska lägga fokus – för helt ärligt, det är tveksamt att jag på min halvtid kommer lyckas göra alla glada, en miljon småsaker hela tiden. Ser det dock som en klar fördel att få visa vad jag (utan sidekicks) kan göra, speciellt nu inför stundande Talent Talk!


Solnedgång över Landwehrkanal efter en AW på von Loon

Solnedgång över Landwehrkanal efter en AW på von Loon

Jobbet tog mig också norrut, till en workshop i vår Berlinstudio. Alltid trevligt med miljöombyte och att få lite kvalitetstid med kollegorna där. Helt annan känsla än Münchenstudion!


Serious movie making in the making ;)

Serious movie making in the making 😉


public.jpeg

Sedan det där med sidoprojekt… Jo en bekant genom en expatgrupp här vann ett projekt i juni, en idé för ”Zwischennutzung”: En av München Hochschules gamla lokaler ska rivas efter årsskiftet, men de bjöd in till en tävling ”pitcha din idé för hur man kan använda byggnaden under tiden” (jag fick idag veta att byggnaden stått tom sedan 5 år tillbaka!!!) med fokus på utbildning/musik/konst/kultur/sport/lek etc. Hon vann inte hela konceptet (vilket hade varit 5000m2) utan fick tre rum, på totalt 100m2 (klart mer genomförbart!) och en itsy bitsy budget att genomföra sin idé ”Eco art exhibition” med. Så förra helgen spenderade jag ett par timmar med att dra ut pluggar och spackla. Denna ska jag hjälpa till att förverkliga hennes slutliga koncept med att plantera en inomhusträdgård och hänga konst. Vi flyttade ett ton gräs idag, spridde ut X-antal kilo jord och gräsklädde det, undrar hur kroppen kommer kännas imorgon! Vi har klart en hel del kvar (skriver jag såhär på fredagskvällen) men vi har även kommit en bit på vägen och jag tycker helt ärligt att det är skitkul och väntar spänt på hur resultatet ska bli. Deadline är nästa onsdag, så Tminus5days…


public.jpeg


public.jpeg


public.jpeg

Nu väntar helg, får se när David kommer hem från USA imorgon. Är ju en liten Dorian som eventuellt kan ställa till flygtrafiken lite.. men för mig är det plantera som gäller imorgon, sen kommer vår landlord för inspektion av en droppande kran och avslutningsvis en potentiell köpare av Alvas gamla bilstol. Söndag är halv- till helbokad med Eden Project och playdates

Måndag: zzz zzz zzz zzz 😉


Snubblade över en loppis på Kafé Kult (Münchens ikoniska punkrockklubb som ligger ett stenkast från oss). Gått förbi så många gånger, kul att få en liten inblick i lokalerna :)

Snubblade över en loppis på Kafé Kult (Münchens ikoniska punkrockklubb som ligger ett stenkast från oss). Gått förbi så många gånger, kul att få en liten inblick i lokalerna 🙂


public.jpeg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *