En ny vardag, igen


Vecka tre av skolan var det dags för första vabben, Alva hade hostat. Förstår helt deras försiktighet, men efter att ha hållit henne hemma en hel vecka med en harkling här och där och inga andra tecken på förkylning/sjukdom blev det dags för skola igår igen.
Imorgon börjar även en ny vardag – för oss alla. Vad vore livet utan förändring?! 🙂 Kanske är det mest omställning för mig, men jag ska börja jobba heltid – för första gången på 10 år! Visst jobbade jag massor 2010-2012 med mitt eget företag men det var flexibelt på ett helt annat sätt än 8-16:30 och sedan dess har det varit volontärt och deltid. Att denna gången även parera och planera runt hämtningar/lämningar på skola & fritids blir också en utmaning.
å andra sidan brukar jag bli mer effektiv desto mer saker jag har att göra, kanske hinner jag med allt jag gör om dagarna på kvällarna? Vi får se 🙂


IMG_1557.jpeg

min sista dag spenderades med tvätt (vi är ju i tvättstugeträsket med bokade tider som inte alls är lika flexibelt som att kunna tvätta lite då och då om kvällarna som innan) och Being Heumann, en bok som jag hoppades kunna läsa ut under dagen men med 60 sidor kvar vet jag inte om orken är där hela vägen igenom (måste ju lägga mig i tid nu också!) 😉

(klart den kommer läsas klart ikväll…)

Sakta men säkert börjar alltså bitarna falla på plats, vi jobbar hårt på att hitta den sista pusselbiten – men vi är inte redo att ta vad som – än!


Mellan hustittande slog vi ihjäl lite tid på Vellinge Blomman, Alva var så taggad på deras höstutställning (allllllldeles för tidigt i min mening, men anyways!) att hon därhemma hade pysslat ihop en outfit som passade the venue- surprise! :D

Mellan hustittande slog vi ihjäl lite tid på Vellinge Blomman, Alva var så taggad på deras höstutställning (allllllldeles för tidigt i min mening, men anyways!) att hon därhemma hade pysslat ihop en outfit som passade the venue- surprise! 😀


IMG_1544.jpeg


Hängde en vabbig eftermiddag ute i Torup

Hängde en vabbig eftermiddag ute i Torup


Givetvis pågick en omfattande räddningsaktion för alla de hundratals skalbaggar som befann sig på stigarna/vägarna och därmed ”i fara för andra som är ute och går”

Givetvis pågick en omfattande räddningsaktion för alla de hundratals skalbaggar som befann sig på stigarna/vägarna och därmed ”i fara för andra som är ute och går”


Hittade även ett ihåligt träd i Bokskogen. Dagen var fulländad :)

Hittade även ett ihåligt träd i Bokskogen. Dagen var fulländad 🙂


One response to “En ny vardag, igen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *